5 maj 2014

April, april...

April är över och slut redan... Äntligen sköna maj! Jag hittade lite bilder i datorn från april som jag hade tänkt blogga redan innan påsk... men de kommer nu istället. Bättre sent än aldrig! Vi tar det från början med outfitbilder från för en månad sen...Kjol och tröja: H&M, stövlar: Yumetenbo.

 

Skinnjacka och tröja: H&M, kjol: Indiska. Det här var när jag precis började använda min nya skinnjacka (fuskskinn), gillar den skarpt och är nästan den enda jacka jag använt under april.


En av mina verkliga vårfavoriter! Ett hav av Scilla sibirica.

Första lördagen i april: jacka, shorts och skor: H&M, bälte: LDS @109, hatt: Åhléns, jeansskjorta köpt i Harajuku.

Första helgen i april hade vi också konsert med min kör och framförde "Stabat mater" av Poulenc. Min konsertlook: klänning: Lindex, skor: Vagabond. Örhängena var en födelsedagspresent från arbetskamraterna på mitt förra jobb!Hittade en kofta jag glömt bort att jag köpt! Kofta: Forever 21 (i Japan), skjorta och byxor: H&M.
Bilder på när körsbärsträdet på jobbet precis var i början av blomningen den 11:e april. Samma träd som var översållat med rosa fluff i mitt inlägg härom veckan. Men underbart är kort... Nu finns inte en blomma kvar!

Lördagen innan påsk var det modevisning i kyrkan till förmån för fastekampanjen. Jag hade blivit ombedd att gå modell för en av stadens lokala butiker. Nedan ser ni de tre kreationer jag fick visa!

Den sista gröna klänningen var faktiskt ursnygg! Annars var jag inte jättebegeistrad över de kläder jag visade. Vissa kändes lite väl tantiga... men det var ju inte jag som valde och jag tror att det passade publiken. Som tack för hjälpen fick jag örhängena jag har på mig på sista bilden plus ett presentkort. Hon har mycket festklänningar i den där butiken så jag ska gå dit och kika vid tillfälle. Har faktiskt blivit bjuden till två bröllop i sommar!


Alla modeller fick också en fin gerbera när visningen var över!Outfits från mitten av april. Tröja: me Jane, kjol: H&M.


Tröja: me Jane, byxor: H&M, och ett par gamla kinaskor som jag hittade i gömmorna!


Körsbärskornellen, Cornus mas, blommade fortfarande.


Och den japanska magnolian, Magnolia kobus, hade precis börjat blomma. Den är på upphällningen nu. Det är allt något speciellt med blommor på barkvist, men jag älskar den tid som är nu också, när allt är krispigt nygrönt! 


Avslutar med en annan av mina riktiga favoritvårlökar. Ett hav av porslinshyacinter, Puschkinia scilloides.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar