25 april 2013

Work

Nu har jag jobbat i snart två veckor redan. Vad jag egentligen utfört hittills kan man fråga sig, det har varit en hel del att jag fått följa med och titta på saker och sånt. Denna veckan har jag iallafall varit ute och inventerat de två kyrkogårdar jag ska börja arbeta med. Vädret har varit rätt växlande men idag var det helt fantastiskt! Vare sig det har varit regnigt, blåsigt eller strålande solsken så hittar man små blommande pärlor överallt nu! Så nu följer lite av det jag sett av vårblommor under mina inventeringar!

Gagea lutea, vårlök

Puschkinia scilloides, porslinshyacint
En av mina stora favoriter att leta upp denna veckan har varit blåsipporna, Hepatica nobilis. Finns det ett bättre vårtecken?

Cornus mas, körsbärskornell är inte någon egentlig vårblomma utan snarare ett litet träd. När dess små kronbladslösa blommor slår ut på barkvist är dock våren ett faktum. Jag blev så lycklig när jag hittade ett träd i blåsten i måndags, men idag såg jag ett till i solsken och då är de ännu vackrare!Så här ser jag ut när jag springer omkring ute på kyrkogården, har fått en ny stilig lila vindjacka att ha på mig. ^^


Ungefär så här har jag sett ut denna veckan, rätt oinspirerat. Men ska man springa omkring ute i blåst och kyla är det bäst att ha byxor på sig! Jag har växlat mellan svarta och ljusblå jeans från Gina tricot ihop med min gamla gröna WeSC-tröja. Conversen har hittat fram ur gömmorna också, ännu ett vårtecken.


Lite outfits från förra veckan...


 T-shirt: Cubus, kofta & bälte: Gina tricot, shorts: H&M.


Kofta: Gina tricot, top: Lindex, kjol: H&M.


Nu ska jag sova så jag orkar med veckans sista arbetsdag. Imorrn är det kurs i förvaltningens digitala kartprogram på schemat!

2 kommentarer:

 1. Hello,
  I visited your blog.
  Congratulations for your work!! An interesting and nice blog!!
  Good luck with your blog!
  Greetings from Algarve, Portugal
  Paulo Gonçalves

  I invite you to visit my blog
  http://viajaredescobrir.blogspot.com

  SvaraRadera