16 december 2011

Julbak

Idag har jag varit duktig och dammsugit hela huset. Jag har också bakat halvmånar! Julens godaste (och pilligaste) kakor. De gräddas i ugnen i plättlagg, läggs samman med sylt och får sedan rosa glasyr och lite hackad mandel på sig. Sött och gott! Mina halvmånar på bilden är fortfarande helmånar, de ska strax skäras isär till halvmånar. (^.^)


Mycket julbak blir det så här års. Igår bakade vi pepparkakor. Jag gjorde massa älgar, hittade en form som jag inte visste att jag hade! Annars är min favorit minigrisarna! Såna gör jag alltid massor av. (^_^)


Har också hunnit ner på stan och köpt en julklapp till min lille bror! Detta betyder i sin tur att jag inte sunkat runt i mjukisbyxor hela dan.. (^^;) Försökte få upp lite volym i håret också men det gick sådär... Skulle nog vilja ha någon sorts "dust it"-produkt för att hjälpa det på traven. Lilla jag idag i gammal jumper från gina och shorts från HM. Knästrumporna kommer från Åhlens. Mina nya favoriter! Tillräckligt långa och med lagom resår för nordiska småfeta ben.. (^.^) Har haft ett par från Åhlens förut som var jättebra men de råkade försvinna på en blöt norrlandsfest i somras... Så jag är glad att jag hittade ett par nya häromsistens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar